Batteridrevne støvsugere

Våre favoritter: De beste støvsugerne

Glem de store og tunge modellene, de batteridrevne er mye bedre i bruk. Ønsker du minst mulig arbeid selv, kan vi også anbefale en robotstøvsuger som gjør jobben for deg.

LYSENDE IDE: Lys i munnstykket. Det er til enorm hjelp når du er ute etter et strøkent støvsugerresultat. Foto: Tron Høgvold
LYSENDE IDE: Lys i munnstykket. Det er til enorm hjelp når du er ute etter et strøkent støvsugerresultat. Foto: Tron Høgvold Vis mer
Publisert

Glem store og lite manøvrerbare støvsugere med slange, som du må dra over dørstokken og som har en ledning som du må koble ut og inn etter hvert som du støvsuger deg rundt i boligen. Attpåtil tar de opp mye lagringsplass i boden, for ikke å glemme at du må huske å kjøpe poser.

Husk at du bør bytte posen i god tid før den blir full. Den kan nemlig være en bakteriebombe.

Slik er det ikke med de batteridrevne støvsugerne, som både er lettere å manøvrere samtidig som de ikke trenger å være tilkoblet strømuttaket mens du støvsuger. De er rett og slett mye mer praktiske i bruk, men de er samtidig relativt mye dyrere enn vanlige støvsugere.

Mens du får en relativt god støvsuger for rundt tusenlappen, må du ut med minst det dobbelte for en helt grei batteridreven støvsuger. De beste koster fra 4000 kroner og oppover.

Etter å ha testet åtte batteridrevne støvsugere i løpet av 2019, er konklusjonen at det uansett er uansett er verdt å betale så mye for en slik støvsuger - du går neppe tilbake.

Under har vi samlet våre tre favoritter fra året som har gått og som vi mener er gode alternativer hvis du skal kjøpe en batteridreven støvsuger. Prisene varier fra rundt 2500 kroner for den rimeligste til drøyt 5000 kroner for den dyreste modellen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer