Vårens søteste nyhet

Denne kan du nyte med god samvittighet.

Hva du vil bruke den til, bestemmer du helt selv. Foto: kg design
Hva du vil bruke den til, bestemmer du helt selv. Foto: kg design Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Cupkakes, det amerikanerne kaller små og søte muffins, er på alles lepper. Bokstavelig talt. Har du vært i West Village på Manhattan i New York, har du kanskje sett den enorme køen utenfor Magnolia Bakery, som har spesialisert seg på, ja nettopp, cupckakes.

Søtmonser her hjemme har sikkert fått med seg at kioskkjeden Deli de luca har begynt å føre noen farlige gode cupkakes, og og snart åpner Norges første spesialiserte cupcakebakeri, Sparkles Cupkakes. Vi gleder oss. Men vet vi må begrense oss litt - de bør vel ikke nytes hver eneste dag.

Lykken var derfor stor da vi kom over disse søtsakene på møbelmessen i Stockholm i helgen. Sweetcakes fra svenske KGdesign er små, fargerike plastikkar som er støpt i hard, giftfri plast. Formen trenger vel ingen nærmere introduksjon? Fargen skal være UV-bestandig, så de kan brukes utendørs, såvel som innendørs.

Synes du den er litt for liten og puslete? Sjekk ut Dutchtub, verdens kuleste kar.

Slipp fantasien løs

De små karene kommer i en rekke farger som kan friske opp hagen til våren.  Foto: DinSide
De små karene kommer i en rekke farger som kan friske opp hagen til våren. Foto: DinSide Vis mer


Hva du bruker dem til, bestemmer du helt selv. Legger du en pute i, kan det bli en seng til menneskes beste venn. Fyll det med vann og du har en liten badebalje til de aller minste - eller hva med å plante noen velduftende blomster?

Karene måler 70 cm i diameter og 23 cm høye. Sweetcakes er foreløpig så rykende ferske at de ennå ikke er i salg, men de kommer i butikk i løpet av april. Noen forhandler i Norge er ennå ikke avklart, men ifølge en av designerne, Fredrik Kågefors, hadde flere norske butikker meldt sin interesse i løpet av møbelmessens første to dager. Prisen i norske kroner er derfor heller ikke fastsatt, men firmaets nettsider vil bli løpende oppdatert med både pris og forhandlerinfo.

Les mer på KGdesigns nettsider.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer