Vårens søteste nyhet

Denne kan du nyte med god samvittighet.

Hva du vil bruke den til, bestemmer du helt selv. Foto: kg design
Hva du vil bruke den til, bestemmer du helt selv. Foto: kg design Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Cupkakes, det amerikanerne kaller små og søte muffins, er på alles lepper. Bokstavelig talt. Har du vært i West Village på Manhattan i New York, har du kanskje sett den enorme køen utenfor Magnolia Bakery, som har spesialisert seg på, ja nettopp, cupckakes.

Søtmonser her hjemme har sikkert fått med seg at kioskkjeden Deli de luca har begynt å føre noen farlige gode cupkakes, og og snart åpner Norges første spesialiserte cupcakebakeri, Sparkles Cupkakes. Vi gleder oss. Men vet vi må begrense oss litt - de bør vel ikke nytes hver eneste dag.

Lykken var derfor stor da vi kom over disse søtsakene på møbelmessen i Stockholm i helgen. Sweetcakes fra svenske KGdesign er små, fargerike plastikkar som er støpt i hard, giftfri plast. Formen trenger vel ingen nærmere introduksjon? Fargen skal være UV-bestandig, så de kan brukes utendørs, såvel som innendørs.

Synes du den er litt for liten og puslete? Sjekk ut Dutchtub, verdens kuleste kar.

Slipp fantasien løs

Hva du bruker dem til, bestemmer du helt selv. Legger du en pute i, kan det bli en seng til menneskes beste venn. Fyll det med vann og du har en liten badebalje til de aller minste - eller hva med å plante noen velduftende blomster?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.