Vårens villeste tapeter

Sett ditt eget preg på veggen med et av disse tapetene.

Fra dronningen av punk-design, Vivenne Westwood, for den britiske produsenten Cole & Son. Borge har agentur i Norge. Foto: Produsenten
Fra dronningen av punk-design, Vivenne Westwood, for den britiske produsenten Cole & Son. Borge har agentur i Norge. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lei av rene, hvite eller caffelattemalte flater? Hvorfor ikke gi nytt liv til interiøret med en tapet?

De mest vågale tapetserer alt, men synes du det virker litt voldsomt, kan du jo starte med en vegg (gjerne omtalt som fondvegg), eller bare bruke en stripe, eller et panel om du vil, som effekt.

Inn i granskogen

Bor du midt i byen, kan kanskje tapeter med norske Scandinavian Surface passe. De lager lekne tapetpaneler - eller større felter - som kombinerer moderne digitaltrykk med tradisjonelle norske dyr og fugler som harer og skjærer. Prisene starter på rundt 650 kroner for et enkelt panel.

Hvorfor ikke designe ditt eget tapet? Mr Perswall fototapet lager tapet av dine bilder.

Turkish delight

Det er uendelig mye å velge mellom, og etter å ha bladd i en rekke tapetbøker føles det til slutt som om alt er likt. Men noen skiller seg ut.

Vi falt for eksempel for de morsomme tapetene på Tyrkiske Studio nommos nettsider. Her kan du velge og vrake i tapeter som naboen garantert ikke har, og de leverer gratis i Europa. De kan også skreddersy tapeter på bestilling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.