Varme håndklær på 5 minutt

Endelig kan du glede deg til å komme ut av dusjen.

Klar for å unne deg litt luksus? Foto: brookstone.com
Klar for å unne deg litt luksus? Foto: brookstone.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Varme håndklær, kalde håndklær – du trodde kanskje ikke temperaturen betydde så mye fra eller til, så lenge du ble tørr.

Men ifølge de som har opplevd å kunne tørke seg med et varmt håndkle, skal det visstnok være en ren nytelse. Og har du først vent deg til et rykende varmt håndkle, går du aldri tilbake til kalde håndklær igjen.

Les også: Spar strøm med nye kraner

Litt spaopplevelse

Towel Spa varmer håndklærne dine på kun fem minutter, og den vil gi deg en liten smakebit på den opplevelsen en stort sett kun kan unne seg på hoteller eller i dyre SPA-salonger.

Les også: Derfor er huset ditt kaldt

Til forskjell fra typiske håndklevarmere som må monteres på veggen, så kan Towel Spa flyttes rundt over alt, den skal dessuten være et langt rimeligere alternativ sammenlignet med tradisjonelle håndklevarmere.

I tillegg til håndklær, kan du også putte morgenkåpa eller ullteppet ditt ned i beholderen. (Alternativt: Bruk tørketrommelen, selv om det nok er en svært lite energieffektiv løsning.)

Nyt!

Pris: ca 600 kroner fra brookstone.com

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer