Varme tips for høstkulda

Men du bør ikke være forfengelig.

IKKE SKUE SELEN PÅ HÅRENE? Det finnes flere måter å varme seg på når vinteren kommer. Her er en av dem.
IKKE SKUE SELEN PÅ HÅRENE? Det finnes flere måter å varme seg på når vinteren kommer. Her er en av dem. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er godt mulig onepiece-moten blir den korteste trenden som noensinne har beæret det norske klesmarkedet med sitt alt annet enn blotte nærvær, og det skal vi tåle fint. En ting er å se ut som en forvokst kanin mens en sitter hjemme i sofaen, noe annet blir det når vi andre frenetisk begynner å rote i telefonkatalogen etter nummeret til Viltnemnda for potensiell avliving av et hårete monster midt i Bogstadveien.

Er du hjemme er det greit. Det meste er nemlig greit bak de famøse fire veggene, noe som forklarer disse to kreasjonene. Begge er ment å gi deg ekstra høstkos og -varme når kulden og de mørke kveldene kommer, samtidig som de vekker oppsikt.

Elektrisk varmepledd fra OBH Nordica: Vi har testet

Mytespinning fra Island

Den første, The Sealpelt ("selskinnet"), ser ut som noen har flådd en hippie-sel under Woodstock-festivalen, og kommer fra de islandske designerne hos Vík Prjónsdóttir. Designerne har tatt utgangspunkt i en islandsk myte der selene er fordømt av menneskene, og gjenforteller blant annet sagnet om den islandske bonden som en morgen finner en gråtende sel på stranda. Historien involverer blant annet nakne damer, fjorten barn og fiskelykke, og kan leses i sin helhet her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer