Varmer deg hvor-som-helst

Nytt designildsted som gir salongbordet konkurranse.

Salongbordet får konkurranse med dette ildstedet ... Foto: Panik-design.com
Salongbordet får konkurranse med dette ildstedet ... Foto: Panik-design.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem vil vel måtte dra varme fra en ussel kaffekopp dersom man heller kan kaste ut salongbordet og varme kroppen på dette ildstedet?

Pass bare på at du ikke strekker tærne så langt frem at sokkene går opp i røyk ...

Ildstedet Vidro er fra det tyske hjemmedesignselskapet Blomus, som har alt fra flaskeåpnere til ildfat, bilderammer, fuglematere og lysestaker - for å nevne noe.

Pristest: Få halv pris på biobrensel

Bekymringsløst

Det nye ildstedet til innomhusbruk fyres opp med etanol i gel-form, og brenner med en flamme uten røyk - slik at du ikke trenger å ta hensyn til pipeløp og trekk. Herfra kommer det ikke skadelig karbondioksid, og du trenger ikke å belemre deg med sot eller aske.

Vær imidlertid oppmerksom på at etanol brenner med en nesten usynlig flamme, som kan være vanskelig å se i sterkt sollys.

Gulv eller vegg

Vidro kommer i en stor gulvversjon, som du kan se på bildet øverst i artikkelen - men den fåes også i mindre hylleversjon eller i to forskjellige varianter for feste på vegg. Disse kan du se i bildeserien nederst på siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer