Vårslipp fra Bang & Olufsen

Et par hodetelefoner, øreplugger og et heftig høyttalersystem ble presentert av danskene torsdag.

Bang & Olufsen har brukt erfaringene fra bilstereoproduksjon i arbeidet med Beolab 14. Foto: Gaute Beckett Holmslet
Bang & Olufsen har brukt erfaringene fra bilstereoproduksjon i arbeidet med Beolab 14. Foto: Gaute Beckett Holmslet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I lyd- og bildebransjen er det selvfølgelig god lyd og godt bilde som er viktigst, men de fleste produsenter har også et bevisst forhold til hvordan produktene skal se ut.

Bang & Olufsen har rykte på seg for å være blant de beste på dette, og de ønsker ifølge selskapet selv å tilby både ytelse og design i toppklasse.

To løsninger

Torsdag viste de fram vårens nyheter til pressen, og det som ble viet mest oppmerksomhet var Beolab 14, et nytt høyttalersystem.

Beolab 14 kommer i to varianter. En for dem som har en B&O TV fra før, og da i en 4+1-pakke (fire satelitthøyttalere pluss en subwoofer). Da vil høyttaleren på TV-en fungere som senterhøyttaler.

Den andre varianten er rettet mot kunder som har TV fra en annen leverandør. Du vil da få fem satelitthøyttalere og en subwoofer.

Her er noen bilder fra lanseringen:

Stor lyd i liten pakke

Ved første øyekast ser høyttalerne små og puslete ut, med unntak av subwooferen, som til sammenlikning er gigantisk. Men lyden som kommer ut er på ingen måte puslete.

Vi fikk bare en kort gjennomlytting, men førsteinntrykket er at anlegget gir klar og fin lyd. Bassen var kraftig, men blandet seg ikke inn i hverken mellomtone eller diskant - alle fikk den plassen de trengte i lydbildet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer