Ecovacs Deebot T10 Plus vs Roborock Q7 Max+

Vasker og støvsuger

Dette er den største forskjellen mellom de to robotstøvsugerne i vår duell.

DUELL: Lurer du på hvilken robotstøvsuger som er for deg? Kanskje denne testen hjelper deg å velge! Foto: Kirsti Østvang/Celina Stamper
DUELL: Lurer du på hvilken robotstøvsuger som er for deg? Kanskje denne testen hjelper deg å velge! Foto: Kirsti Østvang/Celina Stamper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Robotstøvsugere er blitt veldig populært de siste åra og for hvert år som går blir modellene stadig bedre. Vi har testet to av konkurrentene på markedet om dagen.

Vi har tidligere testet, Ecovacs T9 AIVI, Roborock S7MaxV Ultra, Sømløs S1, Xiaomi Roborock S7+ og Samsung JetBot 90 AI+.

Ecovacs Deebot T10 (5490 kroner)

Denne robotstøvsugeren er ganske så lik forgjengeren. Designet på Deebot T10 Plus er stilrent og føles som en robotstøvsuger av god kvalitet.

Da vi testet Ecovacs Deebot T9 AIVI lå denne ute til 5889 kroner uten tømmestasjon. Vi tester vanligvis robotstøvsugere over en lengre periode, og i løpet av testperioden, har vi sett T10 Plus på tilbud til 5490 kroner med tømmestasjon. I skrivende stund må du imidlertid punge ut nærmere 9400 kroner hos de største elektronikkjedene.

Det å slippe å tømme støvsugerbeholderen for hånd etter hver runde, gjør hele opplevelsen enklere og mer opprettholdbart for en barnefamilie på fire. Og ikke minst - støvbeholderen sitter alltid i. Fjerner du vaskedelen, setter du inn luftrenserdelen istedenfor. Det vil si at du både støvsuger og vasker på en og samme gang - noe som gjør alt hundre ganger lettere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer