Våte sommergleder

Kjøl deg ned i sommervarmen.

Det enkle er ofte det beste. En hageslange med dusjhode er godt å ha i varmen.  Foto: Colourbox.com
Det enkle er ofte det beste. En hageslange med dusjhode er godt å ha i varmen. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Finværet har slått inn over nesten hele landet, og gradestokken kryper oppover. Og det ser heldigvis ikke ut til å gi seg med det aller første. Men selv om vi er langt fra å klage, kan det noen ganger bli litt varmt, for oss nordboere. Og et eget svømmebasseng å kjøpe seg ned i, er dessverre de færreste forunt.

Det er ikke alle forunt å bo med strandlinje, men det er mulig for de fleste å skaffe seg avkjølende vann i egen hage, uansett størrelsen på budsjettet.

Se bildespesial av noen av de enkleste produktene og løsningene lenger ned i artikkelen

Aller enklest

Har du hageslange? De fleste hageslangene har hoder som kan reguleres fra samlet til spredt stråle. Er du varm nok, funker dette, men med enkle grep kan du få litt mer moro.

Alle barn elsker spredere, og disse får du fra et par hundrelapper på hagesentre, byggevarehus eller Clas Ohlson.

Tore Hermansen, gartner og selger på Bauhaus Liertoppen tipser om en spreder fra Gardena som kan stikkes i bakken, og fungerer nesten som en dusj. - Den er på en stang som kan stilles inn på variable høyder, men kan bli så høy at du kan stå under den, sier Hermansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.