Vekk med kabelrotet!

Kreative løsninger for deg som er lei av alle kablene som henger og slenger.

Bare én kabel er synlig under pulten.  Foto: SeanDavid010/Lifehacker.com
Bare én kabel er synlig under pulten. Foto: SeanDavid010/Lifehacker.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ledning her, en kabel der. Og før du vet ordet av det, er det ikke mulig å se gulvet for bare kabler. Vi har tidligere skrevet om smarte måter å skjule kabler på, og ikke minst alle de ulike produktene som kan hjelpe deg å få has på kabelfloken.

Se flere produkttips: Smart til småkabler.

Bruk takrennen

Er du ikke fremmed for å skru og mekke litt selv, kan du også gjøre det selv. Helt enkelt. Og billig. Ved hjelp av noen skruekroker, festebraketter og en takrenne. Ja, du leste riktig. En takrenne.

Handymannen bak ideen, amerikanske Sean David, kom på ideen da han hadde kjøpt seg nytt skrivebord. Han var lei av alle kablene som hang og slang, og ønsket et renere uttrykk. I stedet for å kjøpe noe nytt, benyttet han seg av restmateriell han hadde liggende.

Selve jobben er svært enkel. Du trenger et stykke takrenne, braketter med hull som kan festes på toppen av takrennen (se bildet til høyre) og like mange skrukroker. Skrukrokene fester du under bordplaten, og så er det bare å hekte på takrennen. Ifølge handymannen skal ikke dette ta mer enn et par minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.