Kjøleskap:

Vekker oppsikt: - Galskap

En TikTok-brukers kjøleskapsvaner går viralt.

MJAU: Særlig denne detaljen får reaksjoner. Foto: @Gardenof_eve / TikTok
MJAU: Særlig denne detaljen får reaksjoner. Foto: @Gardenof_eve / TikTok Vis mer
Publisert

Alle vet at det finnes råd og føringer for hvor de ulike matvarene bør ligge for å øke holdbarheten i kjøleskap. Men visste du at noen bruker tid på å style inni der?

Ikke vi heller.

Eve Scampoli, som har TikTok-kontoen «Gardenof_eve», er en av dem. Scampoli har fått massiv respons etter at hun la ut flere videoer av kjøleskapet sitt.

Blomster og bilder

Og det med god grunn.

For i tillegg til at det er skinnende rent og pinlig ryddig, innreder hun kjøleskapet sitt med blomster, pyntegjenstander og …

… Et bilde av katta si.

I et intervju med Yahoo Life, sier Scampoli at hun ble inspirert av TikTok-brukeren Clare Sullivan. Sistnevnte har latt det gå sport i å organisere hjemmet - og kjøleskapet - en god stund.

- Etter å ha sett henne utføre denne kunstformen, investerte jeg tid i å rydde alle kriker og kroker i hjemmet mitt, fordi det ga meg ro, sier hun.

- Galskap

Ifølge Scampoli har ikke denne hobbyen kostet henne en krone ekstra.

- I motsetning til hva alle tror, så har jeg ikke brukt mer penger enn jeg gjør til vanlig. Jeg organiserer maten min på en strategisk måte, bruker blomster jeg allerede har kjøpt, og dekorerer med pyntegjenstander jeg har liggende, forklarer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer