Vekkerklokka du garantert kjenner

Men som ikke plager andre.

Dra ut snoren til ønsket antall timer, og puten vekker deg med vibrasjoner når disse timene har gått. Smart konsept. Foto: Yanko Design
Dra ut snoren til ønsket antall timer, og puten vekker deg med vibrasjoner når disse timene har gått. Smart konsept. Foto: Yanko Design Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange har gått over til å bruke mobiltelefonen som vekkerklokke. Men det er ikke et bare populært valg, da det kan være risiko for brann knyttet til lading av for eksempel mobiltelefoner.

Så da bør det være lov å drømme om en interiørvennlig variant som denne: Vekkerklokkeputa!

Anti sleep pilot er ikke til soverommet, men vekker deg når du mest trenger det

Tiltalende konsept

Vibrator-puten kan muligens fungere som en god erstatter for mobil vekking, og den bør også kunne løse et tidvis ganske irriterende samlivsproblem.

Konseptet som er presentert hos Yanko Design, ser forbilledlig enkelt ut å bruke.

1: Du drar i en snor for ønsket antall timer til vekking, og kan så innta lala-land. 2: Puten vibrerer når snoren har nådd endepunktet, og du ristes tilbake fra det samme lala-landet.

En av de store fordelene er at eventuelle sengekamerater ikke merker vibreringen, og kan sove videre selv om du skal opp tidlig.

Som skrevet, dette er ikke engang presentert som prototyp, men som et konsept. Og vi vet jo at veien fra skjerm til - i dette tilfellet sengen - kan være lang. Underveis må også designer Seung Jun Jeong løse praktiske utfordringer som for eksempel hvordan puten skal rengjøres.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer