Verdens dyreste TV er veldig dyr

Snart kommer selvangivelsen. Skatteetaten skal ha bommet grovt på likningen hvis du får igjen så mye penger at du har råd til PrestigeHD Supreme Rose.

VERDENS DYRESTE: Hva får du egentlig for drøye 13.000.000 om dagen? Du får dette, og muligens et tvilsomt rykte på kjøpet i tillegg.
VERDENS DYRESTE: Hva får du egentlig for drøye 13.000.000 om dagen? Du får dette, og muligens et tvilsomt rykte på kjøpet i tillegg. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mulig det er småvulgært å rekke tunge til medpassasjerene på bussen fordi skrapeloddet ditt endelig ga deg gevist på 50 kroner, men i så fall blir det vanskelig å finne det riktige ordet når vi skal snakke om verdens dyreste TV.

PrestigeHD Supreme Rose passerer fornuften med så god margin at det er fristende å skrive resten av denne artikkelen som tungetale.

Les også: På jakt etter ny TV? Sjekk her først

Og prisen er ...

TVene er designet av britiske Stuart Hughes, som ifølge Daily Telegraph bare har planer om å lage tre eksemplar av den 55-tommer store skjermen.

Det kan skyldes prisen på 1.5 millioner britiske pund, som omregnet til vår egen valuta blir cirka 13,3 millioner kroner. Verdens dyreste TV er et faktum.

Prisen er ikke så høy fordi TVen har eksepsjonelt bra bildebehandlig eller en magisk fjernkontroll som skifter kanal bare du tenker på NRK eller Discovery. Den er først og fremst høy fordi TVene er kledd med 28 kilo massivt, 18-karats rødt gull.

I tillegg har ramma 72 runde enkarats diamanter av den fullkomne sorten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer