Verdens kuleste kar

Ved første øyekast kan vi ikke annet enn å le: På møbelmessen i Stockholm forrige helg kom vi over en knalloransje badestamp, formet som en tekopp. Nysgjerrigheten vår ble pirret, og ved nærmere øyesyn kan vi ikke si annet enn at Dutchtub er en genial oppfinnelse.

Publisert
Sist oppdatert

Dutchtub så dagens lys for tre år siden, da den ble introdusert for verden på møbelmessen i Milano. DinSide så dette underlige, utendørs badekaret på møbelmessen i Stockholm.

Dutchtub er et morsomt produkt, både i utførelse og funksjon. Latteren sitter derfor løst mens Dutchtubs representant, Jochem Karstanje, viser oss karets finesser, komplett med champagnekjøler og wok. Innimellom leksjoner i hollandsk uttale, forklarer Karstanje hvor utrolig enkelt det er å bruke Dutchtub. Og mens han snakker, blir vi mer og mer fascinert av denne hollandske oppfinnelsen, som er så stygg at den er noe av det kuleste vi har sett.

Trykk her for å se store bilder av Dutchtub.

Enklere blir det ikke

- For å fylle på vann setter du inn en hageslange i et hull på den ene siden, sier Karstanje. - Når karet er fullt, slenger du oppi noen vedkubber i den spiralformede metalldelen, og tenner på. Bålet varmer vannet. Maks temperatur er 45 grader, forklarer nederlenderen.

Karet tar 800 liter vann, og du kan regulere varmen ved å snu på kurven med ved oppi. Dekker du til Dutchtuben med lokket som følger med, tar det mindre tid å varme opp vannet. I alt kan det sitte fire personer i badekaret... eller flere, om man ikke har noe i mot å sitte litt trangt. Om man ikke var venner fra før, så blir man det visstnok etter et felles bad i Dutchtuben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer