Verdens søteste møbler

Møblene fra Jellio er nesten til å spise opp. Men bare nesten.

Denne lampen av gummibjørner lages på bestilling. Pris på forespørsel. Foto: Jellio.com
Denne lampen av gummibjørner lages på bestilling. Pris på forespørsel. Foto: Jellio.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De aller fleste foreldre strekker seg langt for at barna skal få det de trenger. Og alt skal spesialtilpasses det ene, andre og tredje behovet. Men mange glemmer det viktigste. Barn er barn. De vil leke, ikke være perfekte, små dannete miniatyrvarianter av voksne.

Alle de store motehusene har forlengst laget barnevarianter av klær og sko, og møbelbransjen følger etter. Du får både Jacobsens Syver og Panton-stolen i barnestørrelse. Men hvem har sagt at det de ønsker seg er miniatyrversjoner av voksenmøbler?

Se også Sweetcakes, vårens søteste møbelnyhet.

Hvis barna fikk bestemme

Moralens literære forteller oss at sukkertøy, kaker og brus er farlig, i alle fall når man ikke har lov. En etter en forsvinner Charlie Buckets turkamerater etter å ha sneket til seg godis i sjokoladefabrikken. For ikke å snakke om Hans og Grethe som ble lokket i fangenskap av pepperkakehuset.

Så møbler formet som - eller tilsynelatende laget av - godteri, er vel ingen god idé?

For barn i alle aldre

Hos amerikanske Jellio fant vi nettopp dette. En gigantisk lampe laget som ser ut som om den er laget av harbibos gelébjørner, en benk formet som en sandwich-is, og bord med topp i plexiglass, fylt med sukkertøy eller sjokolade. Lykke?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer