Verdens største plasma-TV

FLAT-TV: I en vanlig stue er en 42-tommers TV stor, og 50-tommer er veldig stort. Men en flat plasma-TV på 80-tommer er helt enormt, og det er det Samsung lanserer nå.

Publisert
Sist oppdatert

På sine nettsider skryter Samsung av det de selv hevder er verdens største high definition plasma-TV. Og 80-tommer er i hvert fall det største vi har hørt om.

TVen ble presentert for første gang på en messe i Las Vegas, og dermed fortsetter Samsung der de slapp i fjor, da de lanserte en 70-tommer.

Vil du se hvilke LCD og plasma-modeller DinSide har testet må du trykke på lenkene til høyre. I neste uke lanseres forøvrig en helt ny test av Grundigs designmodell i LCD-klassen, og Pioneers nye 50-tommers plasma er på vei. Her er det med andre ord bare å følge med:-)

Fantasistørrelse til fantasipris

Jager du etter den største skjermen er sjansen stor for at du må selge bilen for å få råd. I følge det britiske magasinet T3 vil nemlig TVen koste rundt 19,000 pund når den legges ut for salg i 2005. Det tilsvarer rundt 244.055 norske kroner etter dagens valutakurs.

Samsung har nok derfor sine ord i behold når de sier at: Slike displayer vil bli mest brukt i konferansehaller, og kanskje en dag i vanlige husholdninger.

Trykk her for å se bildene av verdens største plasma-TV

Spesifikasjoner: 80-tommer, eller 2,02 meters skjerm..

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer