- Vi ble litt satt ut på visning

Rundt 300 mennesker kom for å se ni leiligheter i Narvik i helgen.

Gode priser til tross, megler Jostein Andreassen hadde ikke forventet den store pågangen da Sjømannshjemmet hadde visning. Foto: Finn.no/Jimmi Bakke
Gode priser til tross, megler Jostein Andreassen hadde ikke forventet den store pågangen da Sjømannshjemmet hadde visning. Foto: Finn.no/Jimmi Bakke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Meglere over hele landet melder om glisne visninger. Siden boligmarkedet begynte å falle i vår, har meglere over hele landet kunnet fortelle om stadig færre Og visningen ble holdt siste helgen i november, som tradisjonelt er en av årets tregeste måneder.

Er det rart meglerne Jostein Andreassen og Jostein Jensen i Megler Forum Narvik fikk hakeslepp da rundt 300 stykker kom for å se på disse ni leilighetene i helgen?

- Vi ble litt satt ut på visningen da det plutselig dukket opp 300 stykker. Det er ikke vanlig i Narvik, sier Andreassen til DinSide.

Verneverdig

De populære leilighetene ligger i det gamle Sjømannshjemmet i Narviks havneport. Bygget har tidligere gjort tjeneste som asylmottak, ungdomshjem - og sjømannshjem. Bygningens eksteriør er verneverdig, men innvendig er det totalrenovert. Leilighetene har en prisantydning fra 1.700.000 til 2.750.000 kroner for leiligheter med bruksareal fra 77 til 157 kvadratmeter.

- Dette er rimelig - ikke bare om man ser på landsgjennomsnittet, men for å være Narvik, sier Andreassen.

Les også: Tøffere å få mellomfinansiering

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer