- Vi ble litt satt ut på visning

Rundt 300 mennesker kom for å se ni leiligheter i Narvik i helgen.

Gode priser til tross, megler Jostein Andreassen hadde ikke forventet den store pågangen da Sjømannshjemmet hadde visning. Foto: Finn.no/Jimmi Bakke
Gode priser til tross, megler Jostein Andreassen hadde ikke forventet den store pågangen da Sjømannshjemmet hadde visning. Foto: Finn.no/Jimmi Bakke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Meglere over hele landet melder om glisne visninger. Siden boligmarkedet begynte å falle i vår, har meglere over hele landet kunnet fortelle om stadig færre Og visningen ble holdt siste helgen i november, som tradisjonelt er en av årets tregeste måneder.

Er det rart meglerne Jostein Andreassen og Jostein Jensen i Megler Forum Narvik fikk hakeslepp da rundt 300 stykker kom for å se på disse ni leilighetene i helgen?

- Vi ble litt satt ut på visningen da det plutselig dukket opp 300 stykker. Det er ikke vanlig i Narvik, sier Andreassen til DinSide.

Verneverdig

De populære leilighetene ligger i det gamle Sjømannshjemmet i Narviks havneport. Bygget har tidligere gjort tjeneste som asylmottak, ungdomshjem - og sjømannshjem. Bygningens eksteriør er verneverdig, men innvendig er det totalrenovert. Leilighetene har en prisantydning fra 1.700.000 til 2.750.000 kroner for leiligheter med bruksareal fra 77 til 157 kvadratmeter.

- Dette er rimelig - ikke bare om man ser på landsgjennomsnittet, men for å være Narvik, sier Andreassen.

Les også: Tøffere å få mellomfinansiering

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.