Vi går på visning for deg

Disse studentene går på visning for deg i Bergen. Helt gratis.

Publisert
Sist oppdatert

Utenbysfra, og på hybeljakt i Bergen? Nå kan du få medstudenter til å gå på visning for deg. Bergenstudenten.no er finansiert av kommunen, som et tilbud for studenter som søker bolig, men som ikke har mulighet til å gå på visning selv.

- At det er akkurat i Bergen de får studieplass, kan komme brått på for mange. Det er umulig for ungdom fra Oslo, Sogndal eller Tromsø å vite hvor i byen det er bra å bo eller hvor mye de skal betale. Mange blir lurt til å tegne dyre leiekontrakter på leiligheter de aldri har sett, sier boligrådgiver Ingebjørn Bleie i Bergenstudenten.

Han forteller DinSide.no at både studenter og foreldrene deres tar kontakt med Bergenstudenten.no.

Student på hybeljakt? Slik får du det billigst mulig

Vaktbikkje

- Vi tar bilder vi kan maile deg, og vi sjekker om alt er i orden med leiligheten. Er det rømningsveier for eksempel? Ligger leiligheten bra til, eller er det kollektivtransport i nærheten? Er prisen gunstig? Er det skapplass? Sier Bleie.

Fra oppstarten i 2004 har Bergenstudenten fått mange henvendelser. 200 studenter tok kontakt i 2004, og 800 tok kontakt i 2007.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer