Vi har testet de nye ferdigmiddagene

- Her er det bare å finne frem saltet. Og hvorfor drukner produsentene maten i saus?

SLAPT OG SMAKLØST: Dette er kanskje den tristeste testen av ferdigmat vi har gjort siden vi startet. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
SLAPT OG SMAKLØST: Dette er kanskje den tristeste testen av ferdigmat vi har gjort siden vi startet. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dette tror jeg kanskje er den tristeste testen vi har gjort noen gang!

I flere år har Dinside smakt seg gjennom de nye ferdigmiddagene.

Og for dem som nå hever på øyenbrynene eller himler med øynene: Ferdigmaten har faktisk blitt langt bedre enn sitt rykte.

Det vil selvsagt ikke si at resultatet har vært like fantastisk hver gang, men de fleste i smakspanelet har i hvert fall funnet noen favoritter som er greie å ty til de gangene tiden ikke strekker til.

Det gjorde vi ikke denne gangen.

Det er ikke dermed sagt at alle nyhetene var nitriste. Langt, derifra. Men høydepunktene glimret med sitt fravær.

Dette er nytt i butikk nå

Frem med saltet

Felles for de aller fleste av ferdigrettene i denne runden er at de er litt tamme på smak. En årsak er nok at ferdigmatprodusentene har kuttet ned på den overdrevne saltingen av maten.

Vi applauderer at det er slutt på den tidvis hodeløse saltingen av ferdigmaten - men vi skulle gjerne sett at de hadde piffet opp maten med annen smak. Det er jo så mange spennende krydder å ta av!

Tyr du til saltkaret er det én spesiell type du bør bruke, skal vi tro proffene: Derfor velger kokkene flaksalt

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer