Vi har testet de nye middagsrettene!

Se hvilke vi anbefaler, og hvilke du bør styre unna.

PRØVESMAK: Vi har prøvesmakt på 13 av middagsnyhetene som kommer i butikkhyllene fra 16. februar. Her er det svært varierende smaker, og alt fra terningkast 6 til 2 ... Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
PRØVESMAK: Vi har prøvesmakt på 13 av middagsnyhetene som kommer i butikkhyllene fra 16. februar. Her er det svært varierende smaker, og alt fra terningkast 6 til 2 ... Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager rulles hundrevis av nye matvarer ut i butikkene, inkludert nye oster, melkeprodukter, snaks og godterier, pålegg og selvsagt middagsmat.

Og det er altså de nye middagsrettene vi har testet for deg.

Noen av disse er helt ferdige middagsretter, mens andre er mer en del av en middag - som du kanskje vil ha en salat, grønnsaker eller poteter, ris, pasta eller brød til.

En ren smakstest

Vi har vurdert middagene etter hvor godt vi synes maten smaker, og den gode nyheten er at testpanelet faktisk liker mange av middagene, og sier de smaker skikkelig godt.

Men alt er selvsagt ikke like vellykket, og noen retter holder det med en liten smakebit av.

Vi har også merket oss at det generelt er skralt med grønnsaker, men så er det heller ikke alle disse middagene som utgir seg for å være en komplett ferdig middagsrett.

Det er nemlig en trend i tiden at du skal få hjelp på veien til å lage din egen raske middagsrett, ved å sette sammen flere produkter og tilpasse etter smak og behag.

Her følger våre vurderinger, og vi starter på toppen:Vi har ikke tatt med pris fordi alle produktene ikke er i hyllene ennå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.