Vi har testet Kärchers nye vindusvasker

De fleste andre oppgaver i hjemmet har fått sitt apparat som letter jobben, og nå er det vindusvaskingens tur.

Kärchers vindusvasker koster 700 kroner.  Foto: Einar Ryvarden
Kärchers vindusvasker koster 700 kroner. Foto: Einar Ryvarden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har fått støvsuger, vaskemaskin, elektrisk drill og et hav av andre apparater som hvert fall hevder at de letter husarbeidet. Men på noen felter lever vi fortsatt i middelalderen.

Vindusvask er et av dem. Vi vasker vinduene våre slik vi har gjort siden, ja, hvem vet. Klut, vaskemiddel og nal (håndtaket med gummilist) og en god porsjon banning over striper og søl.

Så skepsisen min var stor når Kärcher mener de skal forenkle en jobb vi har gjort i så mange år på samme måte. Vil dette virkelig fungere? Veive et oppladbart plastapparat rundt på vinduet? Veldig skeptisk.

Synes du dette virker uoppnåelig? Vent til du ser denne vindusvaskeroboten!

Liten vannsuger

Med det litt kryptiske navnet "WV 50 Plus" har Kärcher lansert det de kaller en vindusvasker. Det høres ut som en slags robot, men det er i praksis en liten vannsuger (tenk støvsuger som suger vann).

Pakken er lett inspirert av Ikea - liten boks og mange plastdeler som skal settes sammen riktig, men de to enhetene er enkle å sette sammen. For pakken inneholder egentlig to ting - en vannsuger og en sprutflaske med en mopp foran.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer