Vi knuser TV-mytene

- Nei, plasma gir ikke alltid best sortnivå.

Vår TV-tester Øyvind Paulsen tar for seg ulike "sannheter" om flatTV.  Foto: Per Ervland
Vår TV-tester Øyvind Paulsen tar for seg ulike "sannheter" om flatTV. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle vil ha flatTV, og det kan være vanskelig å velge. Lurer du på om du skal kjøpe deg ny TV, vil du nok få høre ekstremt mange sannheter og få nesten like mange gode råd som du har venner. Det bor en TV-ekspert i de fleste teknofile, og de tar ikke fem flate øre for å fortelle deg hvilket merke som er best og hva du må styre unna. Men vet de egentlig hva de snakker om?

I denne artikkelen har vi latt vår TV-tester og hjemmekinoekspert Øyvind Paulsen ta for seg utbredte forestillinger om flatTV. Det viser seg at her er det mange som tar feil. Knuser han alle mytene?

Les også hva Paulsen svarte DinSide-lesere i nettmøte tidligere i høst

Plasma gir deg best sortnivå Joda, det er ikke uten grunn at plasma har et godt rykte når det gjelder sortnivå, og spesielt Pioneers Kuro-modeller var av ypperste sort.

Men verden går altså videre, og denne påstanden holder ikke lenger vann. Spesielt vil de beste LCD TV-ene med LED-belysning og lokal dimming gi deg et meget godt sortnivå. Og det er derfor ikke uten grunn at vår nye favoritt når det gjelder sortnivå nå er LED TV-en 9704 fra Philips.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer