Vi tester Ikeas trådløse lading

Kjekk løsning, men ikke så praktisk om du har iPhone.

FARVEL TIL KABELSTYRET? Med Ikeas nye møbler kan du lade mobilen trådløst. Men hvor bra fungerer det? Foto: KIRSTI ØSTVANG
FARVEL TIL KABELSTYRET? Med Ikeas nye møbler kan du lade mobilen trådløst. Men hvor bra fungerer det? Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kabler er noe herk. Det synes også Ikea, som nå har lansert en ny serie møbler med innebygd trådløs lading. Vi måtte selvsagt finne ut hvor bra det fungerer.

LES OGSÅ: Ikea lader iPhone trådløst

Bord og lamper

Med Ikeas nye møbler skal du i prinsippet bare legge mobilen fra deg for å lade den opp. Du slipper styret med å plugge i ladekabelen. Så ser det selvsagt mye penere ut uten alle disse kablene overalt.

Ikea har fem møbler med innebygde ladere, to nattbord, to bordlamper og en gulvlampe.

Du har også tre enkle ladeplater samt en gjør-det-selv-løsning som lar deg bygge inn en ladeplate i dine egne møbler.

LES OGSÅ: Se Philip Starcks sofa med ladestasjon for Cassina

Lett å sette opp

Vi har testet en av Ikeas nye bordlamper, Riggad, som koster 595 kroner. Å ta den i bruk er like enkelt som Ikea-møbler flest. Pakk opp, sett sammen og plugg i strømkontakten.

Lader på krysset

Midt på lampefoten til Riggad sitter det en trådløs ladesone av plast. Den er godt synlig i form av en hvit sirkel med et grått kryss. Det er her du skal plassere mobilen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer