Vil ikke ha luksusmøbler

Eksklusiv møbelforretning konkurs.

Vil ikke ha luksusmøbler
Publisert
Sist oppdatert

Møbelgründer Robert Tandberg måtte fredag gå til skifteretten med en gjeld på rundt 12 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.

Robert Tandberg åpnet i fjor en gigantisk butikk rettet mot privatmarkedet i den gamle Posthallen i Oslo. Her kunne nordmenn boltre seg på 3.000 kvadratmeter luksusmøbler fra blant annet Molteni&C, Poltrona Frau og Dada kjøkken.

Les også: Her er møblene du ikke har råd til.

Tandberg ønsket ikke å svare på spørsmål om selve konkursen, men ga følgende skriftlige kommentar til DN:

"Som kjent har selskapet foretatt meget store investeringer i sin satsing på privatmarkedet. Det må dessverre konstateres at tidspunktet for en så stor og omfattende butikk viste seg å være feil. Satsingen på kjøkken i kombinasjon med møbelbutikk var heller ikke vellykket. Selskapets styre og ledelse har i samarbeid med advokat og rådgivere arbeidet med en refinansering. Når finanskrisen nylig toppet seg, ble det likevel ikke mulig å reise nødvendig ny kapital, og styret hadde dermed ikke annet valg enn å innstille virksomheten."

Tandberg starter opp et nytt selskap rettet mot prosjektmarkedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer