Ville du betalt 1.500 kroner for dette?

Det er ikke alltid det hjelper med et bilde.

Vi kan jo si det sånn at salgstrikset ikke fungerte for oss. Selv ikke detaljen med hjertet. Foto: Blocket.se
Vi kan jo si det sånn at salgstrikset ikke fungerte for oss. Selv ikke detaljen med hjertet. Foto: Blocket.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Krisen driver prisene ned i vårt naboland, og sjelden har harryhandelen vært så gunstig.

Vi har tidligere skrevet om både hvor mye du kan spare på å ta turen over svenskegrensen for å handle, og hvordan du kan benytte deg av den gunstige valutakursen selv fra sofakroken, gjennom svenskenes svar på Finn.no, Blocket.se.

Les mer: Gjør kupp på svenskenes Finn.

Akkurat som på norske Finn, er det ikke bare de gode tilbudene som fascinerer oss på Blocket. En av våre lesere tipset oss annonsen over, og det første som slo oss var: Hvem i alle dager vil kjøpe denne sengen etter å ha sett det bildet?

Kreativ sladding

DinSide Økonomi har ved flere anledninger skrevet om kreativ sladding av bilder på Finn. Mer eller mindre ufrivillig morsomme bilder på Finn er så populært at det har fått egne grupper på Facebook. Men her hadde det kanskje vært på sin plass?

Det aller beste er nesten alltid å ta bilder av det du skal selge - uten personer.

- Skru på lyset, og vent til kona har spist lunsj. Så kan du ta bilde av det du skal selge. Ta bilde av det du faktisk skal selge. Er det hestene, bobilen eller tomta du skal selge? Forstyrrende elementer tar fokuset bort fra salget. Familiemedlemmer og andre som dukker opp på bilder, vil kanskje ikke ha trynet sitt på Finn.no? I de verste tilfellene er det jo vanskelig å se hva det egentlig er man prøver å selge, har vår husfotograf Per Ervland tidligere rådet våre lesere til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer