Ville du hatt denne i stua?

Drøm eller mareritt?

Foto: shop.paolo-lillus.co
Foto: shop.paolo-lillus.co Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du blant dem som tilbringer mange av døgnets timer med å se fotball på TV? Det er selvsagt viktig å ha tilgang til de TV-kanalene som sender VM-kampene, og det er kanskje viktig å ha muligheten til å se kampene i HD?

Men det er selvsagt også viktig å sitte godt - du skal tross alt tilbringe ganske mange timer stillesittende foran skjermen.

Da er kanskje denne stolen designet av Paolo Lillus noe å tenke på.

Men får du ha den i stua? Eller: Vil du tillate denne stolen i stua? Stem i avstemmingsobjektet ved siden av.

Hattrick

Som du kan se, er stolen formet som en fotball - og fargesatt som en fotball. Stolens modellbetegnelse henspeiler selvsagt også på fotball: den heter Hattrick - eller hat trick på "godt" norsk.


Vil du ha en slik?

Ville du gjerne hatt en slik stol? (Avsluttet)
Ja(48%) 145
Nei(48%) 145
Vet ikke(5%) 15
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.

Ville du tillatt en slik?

Ville du tillatt maken (eller deg selv) å plassere en slik stol i stua? (Avsluttet)
Nei(52%) 139
Ja(43%) 115
Vet ikke(4%) 11
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.Sittedelen av stolen er laget av lær, og yttermaterialet kan fås i ekte lær eller kunstlær - skal du ha hele stolen i ekte lær, blir totalprisen selvsagt noe høyene enn med yttersidene i kunstlær.

Stolen koster fra 1.582,70 euro med kunstær og med fot med fire eiker. Skal du ha alt i lær og med den dyreste foten (tallerkenfot med børstet edelstål), kommer prisen opp i 2.005,15 euro.

Du må selvsagt ha en puff til å legge beina på, slik at du har et sted å sette pizza-tallerkenen eller potetgull-bollen. Puff i samme fotball-design koster 694,96 euro i billigste variant (kunstlær), og 833 euro for full pakke (lær og tallerkenfot).

Til sammen koster det deg fra 2.277,66 euro til 2.838,15 euro å få full fotballkomfort inn i stua bestående av stol og puff - som tilsvarer henholdsvis 17.937 og 22.351 norske kroner med dagens kurs.Spørsmålet blir selvsagt om stolen får passeringsløyve av dine medbeboere - eller kanskje også fra deg selv? Stem til høyre!

Er du mer interessert i andre ballidretter - så som for eksempel golf eller volleyball, så kan vi berolige deg med at stolen også kan fås i disse uttrykkene.

Synes du dette blir for drøyt? Da er du kanskje mer en Stressless-type eller, foretrekker andre norske sittemøbler.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer