VIP på Vinderen

Hva får du om du krysser noen popstjerner, klesdesignere, supermodeller, skuespillere og Olympiske utøvere med en adlet engelsk designerikon? VIP collection for Habitat. Og nå får du kjøpt den i Norge også!

Publisert
Sist oppdatert

At de selger utvalgte Habitat-produkter i Norge har jeg (om enn bitterlig) erfart. Etter å ha trålet tre forskjellige byer i to forskjellige europeiske land for å finne akkurat den lampen - var den plutselig overalt hvor jeg snudde meg. Dessuten var den billigere å kjøpe i Norge! Heldigvis var det ingen dyr investering, og lampen er fremdeles fin, selv om vi er litt lei av den nå.

Det er kanskje lett å rynke på nesen over at alle nå har lett tilgang på utvalgte Habitat-produkter, men dette oppveies glatt av gleden ved å ha lett tilgang til godbitene. I tillegg slipper man å gå på en økonomisk smell eller tre, som følge av surr i valutakalkulasjonene etter en lang dagsøkt i interiørbutikker.

Klikk her for å komme rett til bildespesialen.

Sprek 40-åring

Den første Habitat-butikken ble åpnet av den verdenskjente designer- og livsstilsguruen Sir Terence Conran i 1964, på Fulham Road i London. Navnet fant han i en ordbok blant synonymer for "hjem", og da butikken åpnet var den unik i sitt produktutvalg som var en blanding av møbler, interiørartikler, utvalgte matvarer, kunst, musikk - med en ørliten klype livsfilosofi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer