Vri 30 grader - slipp haka på gulvet

Dette spisebordet er for godt til å være sant.

Vri 30 grader - slipp haka på gulvet
Publisert
Sist oppdatert

I all verden. Vi var klar over at treklokka vi klarte å skjære ut i sløyden i sjette klasse ikke var all verden, i tillegg til at opptil flere vesentlige lemmer forsvant fra fire medelever fordi vi tok i bruk den store saga uten å spør læreren.

Men dette fantastiske bordet - det slår det meste.

Motsatt av festbrems.

Fletcher Capstan Table kan forandre seg fra et hverdagsbord til et festbord omtrent like raskt som du klarer å skifte kjøreretning når du ser ordet tilbud utenfor massasjeinstituttet din lokale jernvarebutikk. Rundt fire sekunder, med andre ord.

Ved å dreie bordet 30 grader utvides kapasiteten med hele 73 prosent, eller fra 1.9 meter i diamater til 2.5 meter. I mer praktiske termer betyr det at du får plass til drøye 12 personer på nyttårsaften, mot seks personer når bordet befinner seg i "lukket" stilling - alt mens bordet forblir rundt gjennom hele prosessen.

Presisjonsarbeid.

Bordet er resultatet av flere års utvikling, noe som ikke er spesielt vanskelig å forstå, når du ser den imponerende videoen under. Vi kan nesten høre lyden av all banningen og svertingen som har blitt slengt rundt i rommet underveis, etter hvert som det ene forsøket etter det andre på å få delene til å passe sammen med millimeterpresisjon mislyktes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.