Togreise

Vy dropper Komfort-tilbudet

Allerede denne høsten droppes tilbudet, og Vy erstatter ordningen med et utvidet setereservasjonstilbud.

DROPPES: Snart kan ikke Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre sitte i Komfort-vognen på toget når han skal reise rundt under valgkampen. VY skal nemlig slutte med dette tilbudet på togene sine. Foto: Torstein Bøe/NTB Scanpix.
DROPPES: Snart kan ikke Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre sitte i Komfort-vognen på toget når han skal reise rundt under valgkampen. VY skal nemlig slutte med dette tilbudet på togene sine. Foto: Torstein Bøe/NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Istedenfor å få en mer behagelig reise, samt tilbud om både kaffe, te og aviser, skal det nå bli andre boller, ifølge Aftenposten.

Alle skal nemlig få adgang til Komfort-vognene, og Vy kommer til innføre muligheten til å kjøpe enkeltbilletter til seter fra høsten.

Slike setereservasjoner er fra før innført på togene som kjører mellom Lillehammer og Drammen (R10), Eidsvoll og Skien (R11) og Halden og Oslo S (R20).

Regiontogene som går over lengre strekninger som Bergen, Bodø, Stavanger og Trondheim vil ikke bli berørt av endringene.

– Når vi ser på hvor mange som bruker Komfort-tilbudet opp mot det totale antall reisende, ser vi at komfortvognene ikke utnyttes til det fulle, sier kommunikasjonssjef Gina Scholz i Vy i en pressemelding.

- Flytt deg

I mars vurderte NSB, nå Vy, å slutte med Komfort-vognene, som altså er vedtatt nå.

Er det ledige seter, kan alle som vil sette seg der.

De må imidlertid være forberedt på å flytte på seg om det kommer noen som har reservert dette setet på en senere stasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer