Wilfa Vanilje iskremmaskin ICM-C15

Sånn skal det være.

Her snakker vi iskrem! Luftig, spiseklar og perfekt nedkjølt. Og hadde vi stoppet maskinen fem-ti minutter tidligere, ville vi hatt en perfekt softismasse. Foto: ELISABETH DALSEG
Her snakker vi iskrem! Luftig, spiseklar og perfekt nedkjølt. Og hadde vi stoppet maskinen fem-ti minutter tidligere, ville vi hatt en perfekt softismasse. Foto: ELISABETH DALSEG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forventningene var relativt lave etter vår test av OBH Nordicas lille iskremmaskin. For selv om den viste seg å være perfekt til slush og frozen cocktails, fikk vi ikke iskrem uten å fryse ned iskremen i etterkant.

Wilfas iskremmaskin Vanilje ga oss en a-ha opplevelse. I stedet for at vi måtte fryse ned ismaskinbollene i forkant, klarer nemlig maskinen brasene selv. Så enkelt og greit kan det være. Med et lite forbehold.

Se alle våre tester av kjøkkenutstyr.

Slik testet vi

Akkurat som med den forrige iskremmaskinen vi testet har vi laget ulike sorter iskrem; Kremis, youghurtis og sorbet. Nærmere bestemt har vi laget sjokoladeiskrem, jordbærsorbet og yogurtiskrem fra bunnen.

Vi har fulgt ulike oppskrifter, jordbærsorbetoppskriften ser du under, og så kjørt kjøleskapskald iskremmasse etter anvisning på maskinen.

Slik virker den

Wilfas ismaskin Vanilje er en helautomatisk maskin, med en kompressor som fryser ned isen eller sorbeten underveis, og skal gi 1,5 liter iskrem på en time. Maskinen er intuitiv i bruk, og krever liten teknisk innsats. Selve isbøtten er i metall, mens rørepinnen er i plast. Den virker imidlertid meget solid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer