Ikea Trådfri

Ytterligere utsettelser for Ikeas smarte rullegardiner

Ukjent når de blir tilgjengelig.

SMART HJEM: Nok et produkt fra Ikea skal gjøre hjemmet ditt «smartere». Foto: NTB Scanpix
SMART HJEM: Nok et produkt fra Ikea skal gjøre hjemmet ditt «smartere». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OPPDATERT 15. mars: Nettstedet The Verge skriver denne uken at Ikeas kommende smarte rullegardiner er ytterligere utsatt. Ifølge rapportene skulle rullegardinene bli lansert i Europa og USA 1. april, men nå er salgsstarten uviss.

Den gode nyheten er at stemmeassistentene Apple Siri, Google Assistent og Amazon Alexa blir tilgjengelig når Fyrtur og Kadrilj, som er navnene på rullegardinene, lanseres en gang i løpet av 2019.

OPPDATERT 5. februar kl 13.50: Ikea Norge bekrefter i en e-post til Dinside i dag at lanseringen av de smarte rullegardinene Fyrtur og Kadrilj er utsatt.

«IKEA globalt har funnet en mulighet for forbedret funksjonalitet: en oppdatering av firmware som vil resultere i at man kan kombinere flere rullgardiner og forenkle bruken», skriver selskapet og legger til at de forventer mer informasjon i løpet av den inneværende uken.

Da ser det dessverre ut til at du må smøre deg med litt tålmodighet hvis du har planer om å skaffe deg Ikeas smarte rullegardin..

Ikea har også slitt med leveransen av et annet ettertraktet smartprodukt, nemlig smartkontakten Trådfri adapter, men den er nå tilgjengelig fysisk i butikk i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer