Ikea Fyrtur og Kadrilj

Ytterligere utsettelser for Ikeas smarte rullegardiner

Ikea Fyrtur og Kadrilj skulle opprinnelig lanseres 1. august, nå er lanseringen mer usikker.

MER VENTING: Ikea bekrefter overfor Dinside at de smarte rullgardinene Fyrtur og Kadrilj ikke blir tilgjengelig 1. august, som planlagt. Foto: Ikea
MER VENTING: Ikea bekrefter overfor Dinside at de smarte rullgardinene Fyrtur og Kadrilj ikke blir tilgjengelig 1. august, som planlagt. Foto: Ikea Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter planen skulle Ikeas etterlengtede lanseres i dag, 1. august, men det ser dessverre ut til at lanseringen er forskjøvet igjen. Flere lesere har kontaktet Dinside og fortalt oss at rullegardinene Kadrilj og Fyrtur ikke er å finne på Ikeas nettsider for bestilling, og Ikea Norge bekrefter at de ikke blir tilgjengelig i dag.

«For øyeblikket har vi ikke en eksakt dato for når salgsstart i vil være, men i løpet av 2019, hvert fall», skriver en talsperson for Ikea Norge i en e-post til Dinside. Samtidig gjentas det at selskapet jobber med å forbedre funksjonaliteten i appen og skal implementere endringene i produktets fastvare før salgsstart.

Selskapet sier de vil komme tilbake med mer informasjon om lanseringen. Ikea har tidligere valgt å utsette lanseringen for å forbedre rullegardinene før de ble klar for markedet.

Oppdatert: En leser har sendt oss en skjermdump (se under) som viser en samtale med Ikeas kundestøtte i Sverige. Medarbeideren skriver at i henhold til deres prognoser, kommer rullegardinen i salg i oktober, men personen har ingen informasjon om tilgjengelighet i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer