Zara Home til Norge

Endelig får du kjøpt varer fra Zara Home i Norge. Og det blir ikke bare tilgjengelig for Oslo-folk.

Tekstiler og tilbehør i høstens populære nyanser i brunt og lilla. Foto: Zara Home
Tekstiler og tilbehør i høstens populære nyanser i brunt og lilla. Foto: Zara Home Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den spanske kleskjeden Zara er populær blant mote- og prisbevisste europeiske kvinner og menn. Få år tilbake åpnet kjeden sin første butikk i Oslo, men hjemmekolleksjonen har nordmenn foreløpig kunnet se langt etter. Før nå.

Nå gjør Zara Home som H&M Home og gjør varene sine tilgjengelig gjennom nettbutikk. Men i stedet for å drive en egen nettbutikk har de valgt et samarbeid med Ellos.

Dette har allerede vært på plass i Sverige en stund, og ble stille lansert i Norge i sommer.

I bildekarusellen under gir vi deg en liten smakebit på hva Zara Home kan tilby, fra det romantiske hvite - til mer maskuline innredningsdetaljer i metall og skinn, og alt som selges kan ses på Zara Home hos Ellos.

Ingen overraskelse

Da den første Zara-butikken i Norge, røpet den ellers så ordknappe informasjonssjefen til Inditex overfor DinSide at de ikke var helt fremmed for å også gjøre hjemmekolleksjonen tilgjengelig for oss nordmenn.

- Zara Home drives uavhengig av klesbutikkene, og slik det er nå, er Norge et ungt Zara-land. Men vi skal ikke stikke under en stol at vi ønsker å åpne flere Zara Home-butikker på verdensbasis, og nå er jo Norge et Zara-land.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer