007: Everything or Nothing

For å fylle tomrommet mellom James Bond-filmene, slipper Electronic Arts et nytt 007-spill. Er dette kun et halvdårlig lisens-spill, eller er det faktisk moro å leke superspion?

Publisert
Sist oppdatert

James Bond-spillene har variert fra suksess til middelmådighet. De fleste husker den glimrende GoldenEye på Nintendo 64, mens det nyligste spillet, Nightfire, var nokså ujevnt. Det knyttet seg derfor mye spenning til Everything or Nothing, og vi må med glede innrømme at spillet har innfridd forventningene.

Et element som uten tvil gjør spillet til et såpass underholdende opplevelse er at EA har brukt store penger på å få med seg en lang rekke flotte skuespillere. Viktigst av alt har Pierce Brosnan bidratt med stemmen, sammen med Judi Dench som M og John Cleese som Q. I tillegg spiller Willem Dafoe skurken, R&B-stjernen Mya dukker opp og står for tittellåten, og vi møter også på Shannon Elizabeth og Heidi Klum. Og alle Bond-fanatikere vil få et hyggelig gjensyn med selveste Jaws. Men kjente skuespillere garanterer ikke et godt spill, og heldigvis har utviklerne sørget for et skikkelig historie og meget solid spillbarhet.

Våpen og gadgets

Everything or Nothing er et tredjepersonsspill, og det frie kameraet lar deg få god oversikt over situasjonen. Bond er god til å skyte, så et imponerende utvalg av våpen er essensielt - men ved flere anledninger vil du få mulighet til å snike, slåss med bare nevene og bruke gadgets. Spillet overdriver riktignok ikke når det gjelder spionverktøy, og utvalget begrenser seg til dingser som edderkoppbomber og utstyr til å rappelere seg ned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer