1. Frisk opp skrivebordet

Publisert
Sist oppdatert

Før du setter i gang med å friske opp utseendet på skrivebordet, anbefaler vi deg å laste ned alle oppdateringene til Windows XP fra Windows Update. Da vil du også få programmer som Windows Media Player 11 og Internet Explorer 7, i tillegg til andre oppdateringer og tillegg som gjør operativsystemet sikrere og bedre.

I vårt eksempel har vi erstattet standard skrivebordstema med Zune-temaet, som gir deg svart startmeny og vindusrammer. Bakgrunnsbildet skal vi endre senere. Zune skriverbordstema kan du laste ned ved å klikke her.

Her er det tradisjonelle XP-skrivebordet som vi skal friske opp:

Og her ser du Zune-skrivebordet:

Alternativt kan du bruke Windows Royale-temaet, som er standard i Windows XP Media Center Edition. Da vil du få blå startmeny og bilderammer, og etter vår mening et meget stilig bakgrunnsbilde rett ut av pakka. Dette kan du laste ned herfra.

Neste trinn er å endre bakgrunnsbildet for å gjøre det mer Vista-realistisk. Hva er da bedre enn å laste ned en pakke bestående av 74 Vista-bakgrunner, helt gratis?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer