1 terabyte gratis lagring

Lagring på nett blir stadig mer aktuelt, her er en tjeneste som tilbyr en hel terabyte - gratis.

Publisert
Sist oppdatert

Fordelen med on-line-lagring er selvsagt mange, først og fremst får du tilgang til filene dine uansett hvor du måtte befinne deg, uavhengig av hvilken maskin eller duppedings du benytter.

Ikke som banken

Men før vi går videre i denne artikkelen er det verdt å minne om at selskaper som tilbyr gratis on-line lagring av filer, kommer og går. Det er etter hvert blitt en hard konkurranse der ute, og det er ikke alle som har en like klar forretningsmodell. Å betrakte dette som trygg lagring over tid kan derfor fort vise seg å være i overkant naivt.

Det kan for eksempel være vanskelig å se hvordan man kan tilby brukerne sine 1000 gigabytes med gratis lagringsplass, med masse funksjonalitet og minimalt med reklame, uten å ta en eneste krone for gildet.

Men det er altså det folkene bak Oosah gjør. Bare lagring av mediefiler, vel og merke. Her får du nemlig ikke lov til å lagre programfiler, zip-arkiver og møtereferater. Kun bilder, musikk og video.

Les også: Den store backup-guiden

Enkelt å komme i gang

Grensesnittet i Oosah er enkelt, spesielt enkelt hvis du er kjent med Windows Utforsker eller andre moderne filbehehandlere. Du kan laste opp flere filer samtidig (maks 100 MB pr stk) og kan sortere filene i mapper ved å bruke dra&slipp-metoden. Du kan også slette og legge til mapper etter eget ønske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer