10 apps du må ha

App Store får stadig nye godbiter. Her er ti av dem til din iPhone eller iPod touch.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke akkurat noen hemmelighet at iPhone og iPod touch kjører på en velfungerende og intuitiv plattform, og som vi også tidligere har hevdet er det ikke disse enhetenes egenskaper som mobil eller musikkspiller som gjør de så attraktive. Det er at de også kan brukes til en mengde andre ting som vi knapt hadde forestilt oss før vi ser mulighetene i praksis.

Og det er noe vi merker aller best gjennom gjennom spillene og applikasjonene vi finner i iTunes' App Store.

At Apple i tillegg har klart å gjøre prosessen med å kjøpe og installere disse applikasjonene så enkel at selv din gamle far burde klare det er selvfølgelig heller ingen ulempe, og alt i alt har vel App Store åpnet for et nytt marked - også for utviklere. I det minste dersom de slipper gjennom sensuren.

For ikke så alt for lenge siden skrev vi for eksempel om iPhone/touch-applikasjonene du bør laste ned, og vi har også gjort det motsatte.

Men det fine er at det stadig dukker opp nye og bedre applikasjoner på App Store. Så tro oss når vi sier at din iPhone eller iPod touch (med programvareversjon 2.0 eller høyere) får en ny vår med en eller flere av disse ti applikasjonene. Og det aller beste - de er gratis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer