10 Chrome-utvidelser du bør laste ned

Få mer ut av Googles nettleser.

10 Chrome-utvidelser du bør laste ned
Publisert
Sist oppdatert

Kanskje den største grunnen til at Firefox har kapret markedsandeler de siste årene, har vært såkalte extensions, eller utvidelser som vi liker å kalle det på norsk.

Alle kan lage slike utvidelser, som gjør at nettleseren får flere funksjoner enn det den har i utgangspunktet. Vi har tidligere gjort noen artikler på utvidelser for Firefox; sist da vi samlet våre favoritter.

Google kunne selvsagt ikke være noe dårligere med sin nettleser, Chrome, og så sent som onsdag kveld ble det også mulig for Mac-brukere å installere utvidelser til Google Chrome.

Her er 20 umiddelbare favoritter:

1. Feedly

Hvis du bruker Google Reader til vanlig bør du sterkt vurdere å bruke Feedly, som nå er tilgjengelig både for Firefox, Safari og Google Chrome. Feedly fungerer som et skall oppå Google Reader, og som derfor utstyrer RSS-leseren med langt flere funksjoner for deling, oppdagelse av nye og relevante kilder etc.

Vi har skrevet om Feedly og Google Reader tidligere:Feedly - den ultimate startsiden?Alltid oppdatert med Google Reader

2. Lastpass

Bruker du stort sett det samme passordet overalt? Det gjorde jeg også for en tid tilbake, inntil jeg endelig byttet dem alle. Den gangen brukte jeg 1password, men skiftet senere til LastPass. Lastpass er en såkalt Password manager der du lagrer alle passordene krypterte på en tjener, slik at de er tilgjengelige hvor enn du måtte befinne deg så lenge du husker hovedpassordet ditt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer