10 Facebook-apps du strengt tatt ikke trenger:

10 Facebook-apps du strengt tatt ikke trenger:
Publisert
Sist oppdatert

Vibrating HamsterHer kan du velge mellom 11 mer eller mindre søte hamstere (og en rotte?) til å ha på profilsiden din. Folk kan klikke på den, noe som får den til å (ikke overraskende) vibrere.

I tillegg spilles schlägeren "the Hampster Dance". Herre!

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

My Lava LampSom navnet tilsier bruker denne plassen sin på å være (ja, akkurat) en lava-lampe på profilsiden din. Du kan riktignok konfigurere fargene selv, men spennende? Nyttig? Spesielt tøft?

We think not!Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Harry Potter Magic Spells er en ekstra geeky måte å kaste bort en del av livet på på. Utviklerne har lagt seg i selen og samlet 160(!) spells (trylleformler) fra HP-bøkene, fiks ferdige med forklaringer. Kast på venner og uvenner!

Til applikasjonens forsvar kan du faktisk snappe opp et og annet ord på latin her - ren magi altså!Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

PloppyOmgangssjuke i det ganske land, foren dere! Dersom du stadig har problemer med magen - og du av en eller annen grunn føler for å dele dette med resten av verden - vil denne svært bisarre drittappliksjonen (bokstavelig talt) være noe for deg.Her kan du velge mellom en rekke standard kabelformer, fra harelort til noe som såvidt har vært innom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer