10 fine apper til nye Apple TV

App Store for tvOS har mye å velge i allerede.

NÅ MED APPER: Årets Apple TV-utgave har en egen app-butikk der det for tiden befinner seg rundt 3.000 apper. Vi har plukket ut noe av våre favoritter. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
NÅ MED APPER: Årets Apple TV-utgave har en egen app-butikk der det for tiden befinner seg rundt 3.000 apper. Vi har plukket ut noe av våre favoritter. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede et par måneder etter lansering, finnes det rundt 3.000 apper i TV-versjonen av Apples App Store, altså for tvOS og den nye Apple TV-mediespilleren som ble lansert i høst.

LES TESTEN: Apple TV (2015)

Vi innbiller oss at Apples nye TV-boks har vært en svært populær julegave til familien i år, så her kommer tips til noen kjekke apper du kan laste ned.

Merk at du må belage deg på å betale litt for tv-apper, siden Apple ikke gir utviklerne noen mulighet til å lage reklamefinansierte apper; i hvert fall ikke foreløpig.

(Det finnes for øvrig ingen måte vi kan lenke direkte til appene på, så du er i så fall nødt til å søke frem titlene i App Store.)

Fem partyspill

Majoriteten av appene for Apple TV er foreløpig spill, som enten kan spilles alene eller med flere. Enkelte spill lar deg faktisk spille flere på den lille fjernkontrollen, mens mange også utnytter mulighetene i at de fleste har en smarttelefon, slik at denne kan brukes som styreenhet.

Her er noen av de vi liker best om man er flere:

Fibbage XLOgså tilgjengelig for PC, Mac og Android TV

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer