10 kjappe Firefox-tips

Få en litt mer effektiv hverdag med disse små surfetipsene.

Publisert
Sist oppdatert

Nettleseren Firefox har de siste årene vunnet betydelig terreng og spesielt spist av markedsandelene til Internet Explorer. Det er flere grunner til dette - blant annet var Firefox raskere på banen med RSS og bruk av flere faner (tabbed browsing).

I tillegg har Firefox også utallige tilleggsmoduler, eller extensions som legger til funksjonalitet, og mange av de smarteste tilleggene har vi omtalt i en egen artikkel. Likevel gir mengden av tillegg mange nye brukere et "too much choice"-dillemma - altså gjør for mange valg at man ikke kan bestemme seg og ganske enkelt lar være å velge.

Heldigvis trenger du på ingen måte å bruke tillegg for å surfe smart og enkelt med Firefox.

Vi vi derfor liste opp en del kjekke småtriks som sikkert noen av dere ikke vet om, og forhåpentligvis vil det gjøre hverdagssurfen litt mer enkel og effektiv. Mange som surfer bruker for eksempel kun musa til å navigere rundt med, og du vil se at et hånd på tastaturet samtidig kan gjøre underverker.

Mange av disse tipsene er også aktuelle for andre nettlesere, så foretrekker du for eksempel Internet Explorer vil nok også du kanskje kunne plukke opp noen tips her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer