CES 2018 oppsummert:

10 kule ting fra messegulvet

Verdens største teknologimesse har stengt dørene, og vi sitter igjen med nesten tusen bilder og videoklipp av hundrevis av teknologiprodukter. Her er noen av dem vi vil huske best!

FOLKSOMT: Med 4.000 utstillere og 180.000 besøkende, er CES verdens største teknologimesse. Foto: Bjørn Eirik Loftås
FOLKSOMT: Med 4.000 utstillere og 180.000 besøkende, er CES verdens største teknologimesse. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LAS VEGAS: CES - Consumer Electronics Show, er verdens største teknologimesse. Den avholdes i Las Vegas hvert år i januar, og i år var mer enn 180.000 mennesker innom messa de fire dagene den pågikk. Dinside var som vanlig på plass, og har allerede publisert en rekke artikler om alt fra TV-er til biler.

Vi satte av en hel dag til bare å vandre rundt i messehallene, og etter rundt 25.000 skritt sitter vi igjen med et par vannblemmer, samt mellom 900 og 1000 bilder og videoer av rare, innovative, smarte og kule duppeditter og andre teknoligiinnovasjoner.

I denne artikkelen har vi samlet noen av høydepunktene fra denne turen. God fornøyelse!

#1: AR til nye nivåer

Alle fikk plutselig et forhold til AR da Pokemon Go ble lansert i 2016. Foreløpig har ingen løsninger hatt tilsvarende kommersiell suksess, men vi fikk se en god del eksempler på spill med potensiale under årets messe.

Selskapet PTUVR viste for eksempel fram AR-GUN, som er en pistol som du plasserer mobilen på. Ved hjelp av mobilkameraet, skjermen og AR skal du skyte på virtuelle fiender og monstre som plutselig befinner seg rundt deg i rommet:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer