10 nerdetips for påsken

Ikke lyst, ikke tid, ikke råd eller ikke noe sted å dra i påskehelgen? Våre ti forslag til alternative påskeaktiviteter er langt bedre enn bakglatte ski! (Publisert første gang påsken 2007.)

Publisert
Sist oppdatert

10 nerdetips for påsken

  1. Våre 10 tips


Blå Swix, solfaktor 20, termos med kakao, appelsin, Solo, slitsomme skiturer, dyre dagskort og for mange folk i bakken, iskalde hytter, Kvikk Lunsj, tørre skiver med brunost, påskekrim, påskedigg og Fars Påskedram.

Så bra vær kommer du uansett aldri til å få! Med mindre du har glemt solkremen...
Så bra vær kommer du uansett aldri til å få! Med mindre du har glemt solkremen... Vis mer


Alle som på et eller annet tidspunkt har blitt dratt med til den forblåste norske fjellheimen for å "feire påske" vet at det ikke nødvendigvis blir en udelt positiv opplevelse. Spesielt oss med kanskje en litt større interesse for elektronikk enn resten av befolkningen har mye å tape på å reise fra bredbåndet, gaming-PCen og vår 40-tommers TV.

Ulempen med å ikke dra er at vi ikke får utøvd vår menneskerett i å klage på manglende 3G-dekning og at kart over skiløypene (med autoruting) ikke kan legges inn på GPSen. I tillegg får vi heller ikke demonstrert at vi er "alltid beredt" når vi kan koble oss opp med bærbar PC og mobiltelefon for å surfe litt på nett når onkel Egil inviterer til kveldens femte omgang Yatzy.

Men selv om det å holde seg i mer urbane strøk betyr at vi kanskje må gi avkall på både kulde og utedo, trenger det ikke bety at vi må gi avkall på påskestemningen.

La våre 10 påsketips hjelpe deg

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer