De merkelige testproduktene

10 rare teknodingser fra arkivet

Dinside har i snart 20 år gitt deg tusenvis av av teknonyheter og tester. Her er noen kuriositeter som får oss til å trekke på smilebåndet.

FLATMUSA: I Dinsides testarkiv finnes det mye rart, Denne musa fra HP er et godt eksempel. Foto: Bjørn Eirik Loftås
FLATMUSA: I Dinsides testarkiv finnes det mye rart, Denne musa fra HP er et godt eksempel. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert i mars 2017, og er en av de mest leste datasakene fra Dinside dette året. Til glede for nye (og gamle) lesere!

Dinside Datas test- og fotoarkiv skjuler mange godbiter. Siden starten i 1998 har vi daglig omtalt ny teknologi, og det er først når man tar et dypdykk i arkivet at vi skjønner hvor ekstrem utviklingen har vært.

I denne artikkelen har vi samlet noen av de mest kuriøse produktene vi har testet og omtalt. Selv om de færreste av dem fikk særlig utbredelse, husker du kanskje noen av dem? God fornøyelse!

OBS! Vi har lenket til artiklene der vi omtaler produktene, men ikke alle bilder og formateringer har tålt tidens tann like godt. Vi beklager dette.

#1: Freecom Beatman: Mini-CD-basert MP3-spiller

Året er 2001. MP3-spillerne har begynt å komme, men det ble bare solgt rundt 1.500 av dem dette året. Årsaken var at flashminne var svært kostbart, og kapasiteten på de dyre spillerne var gjerne ikke mer enn rundt 10 sanger. Men så kom de CD-baserte MP3-spillerne, og vi dristet oss til å spekulere i om dette kunne være fremtiden for MP3-spillerne. Det var jo plass til 50-60 sanger på plater til 15 kroner stykke... Resten er historie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer