10 skjulte funksjoner i Windows 10

Kjenner du til disse mulighetene?

Bli en dataguru: Bli kjent med de mer ukjente funksjonene i Windows 10.
Bli en dataguru: Bli kjent med de mer ukjente funksjonene i Windows 10. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av de mange som har oppgradert til Windows 10 på PC-en? I såfall har du sikkert oppdaget at det er en del nye ting å gjøre seg kjent med.

Ta for eksempel den nye startmenyen, for ikke å glemme muligheten for flere skrivebord og få oversikt med den nye oppgavevisningsknappen - alle disse tingene er grep som Microsoft håper har økt brukervennligheten og effektiviteten.

Men ikke alle de fiffige nyhetene er like enkle å få øye på, og i denne artikkelen har vi samlet ti av de mer skjulte funksjonene i operativsystemet som vi tror mange vil ha glede av. Forhåpentligvis finner du noe her du ikke kjente til fra før.

Ti skjulte funksjoner i Windows 10

#1: Innebygd PDF-skriverAdobe Portable Document Format (PDF) er den ubestridte standarden for elektronisk dokumentdistribusjon verden over. For noen år tilbake lanserte Microsoft sin konkurrent, XPS, men det formatet har ikke fått særlig oppslutning. Windows 10 har en virtuell skriver for begge formater. Det betyr at du kan konvertere hvilket som helst dokument til PDF ved å bruke utskriftsfunksjonen i programmet du jobber i, og velge Microsoft print to PDF.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer