10 smarte Internet Explorer-tips

Verdens mest brukte nettleser har litt av hvert å by på for den som ønsker å surfe litt smartere. Her en noen av tipsene.

10 smarte Internet Explorer-tips
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at Internet Explorer har mer enn 60% markedsandel, er det svært sjelden man finner tips-artikler om hvordan man kan gjøre surfeopplevelsen bedre i denne nettleseren.

Det har vi tenkte å forandre på i dag. Noen av tipsene kjenner du sikkert fra før, men vi håper også at du lærer noe nytt etter å ha lest denne artikkelen.

Samtidig håper vi at du har flere tips enn de ti vi presenterer her, og at du ønsker å dele disse med andre lesere. Det gjør du ved å bruke debattfeltet nederst i artikkelen.

Her er våre bidrag, samtlige er testet i Windows Vista/7 og Internet Explorer 8, og ingen av dem krever at du laster ned tillegg/plugins av noe slag:

1. Surf i fullskjermmodus

Har du fått deg ny minibærbar og synes det er alt for liten plass til selve nettsidene? Begynn å bruke F11. Ett trykk på denne tasten aktiverer fullskjermmodus, ett trykk til tar deg tilbake igjen. Selv i fullskjermmodus får du fram toppen igjen ved å bevege musepekeren øverst i skjermbildet, slik at du kan taste inn adresser og veksle mellom arkfaner. NB! Fungerer også i Firefox!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer