1.000 gratis TV-kanaler

Dette lille programmet gir deg tilgang til 1.000 TV-kanaler. Helt gratis.

Publisert
Sist oppdatert

Vi skrev riktignok om JLC's Internet TV allerede i januar, men en god ting kan alltids gjentas - spesielt når programmet nettopp har kommet i en ny og forbedret versjon.

Over 1.000 kanaler

JLC's Internet TV hjelper til med å holde orden på utallet av TV-kanaler (i ordets videste forstand) som kan tittes på over Internett. Utvikleren av dette programmet har samlet mer enn 1.000 kanaler, og grensesnittet er veldig enkelt og oversiktlig. Til høyre for hovedbildet ligger en liste over samtlige kanaler. Dobbelklikker du på TV-bildet, vises det i fullskjerm.

Hva som er nytt fra sist vi skrev om JLC's Internet TV er blant annet flere sorteringsmuligheter. Det er som før enkelt å sortere på land, alfabetisk, pr kategori og bitrate (kvalitet) - og nå i tillegg etter karakter satt av andre brukere. Det betyr altså at også du kan være med på å stemme opp eller ned dine favoritter.

I tillegg kan du sette "flagg" og filtrere på kanaler som ikke fungerer.

1.000 gratis TV-kanalerPentagon Channel - kanskje for spesielt interesserte?

Selv om de fleste kanalene er eksotiske i større og mindre grad, finner du også kjente som både Nickeleodon og flere BBC-kanaler. Her finnes også en rekke musikkanaler, spillkanaler og nyhetskanaler fra hele verden. Også Norge er representert: NRK1 (uten lyd i skrivende stund), NRK Svisj, NRK Rogaland (!) og Tv2 Sonen.

Full HD-oppløsning

Kvaliteten på kanalene varierer naturligvis sterkt. Best kvalitet har den tsjekkiske HDTV1-kanalen, som sender i full HD-oppløsning og 2000 Kbps. De dårligste kanalene sender med 30 Kbps - og da kan du kanskje tenke deg at kvaliteten er elendig.

HD-oppløsning via Internett? Det er faktisk fullt mulig allerede i dag. Hvis du har rask nettilgang, selvfølgelig. Klikk på bildet for å se i full størrelse.
HD-oppløsning via Internett? Det er faktisk fullt mulig allerede i dag. Hvis du har rask nettilgang, selvfølgelig. Klikk på bildet for å se i full størrelse. Vis mer


JLC's Internet TV er gratis og tar bare et lite øyeblikk å laste ned. Det er også mulig å utvide med en liten språkpakke. Du finner programmet her (Windows).


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer