108 Mbit trådløst oppdatert

Ingen av de to nyeste, raskeste trådløse nettverksløsningene var problemfrie. Nå har vi sjekket ut nye oppdateringer og andre maskiner - ble det noe bedre?

Publisert
Sist oppdatert

En av fordelene med datautstyr at det kan oppdateres. Nye muligheter kommer til, og gamle svakheter rettes opp. Slik er det i teorien. I virkeligheten er det ikke alltid så rosenrødt.

Det som stadig skjer er at produkter slippes ut på markedet før det er grundig nok testet, eller ferdig utviklet. Dette skyldes igjen at det er praktisk umulig å teste enheter i alle tenkelige brukssituasjoner, og at man er nødt til å ta virkeligheten til hjelp.

En annen sak er at produksjonen av bokser, manualer, installasjons-CDer og emballasje, pluss distribusjon til representanter og butikker over hele verden tar tid. Denne tiden kan brukes til å legge siste hånd på verket når det gjelder programvaren, slik at man får korteste "time to market" og dermed lengst mulig salgstid for det ferdige produktet.

Dessuten kan man komme før konkurrentene.

Å få alle brikkene til å falle på plass i dette spillet er derimot ikke så enkelt. Dermed støter vi på forskjellige problemer med kompatibilitet, med manglende egenskaper, ufullstendige bruksanvisninger og andre mindre hyggelige opplevelser. Kort sagt alt det som gjør at DinSide Data har noe å skrive om, for å veilede leserne våre...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer