109 år med National Geographic på CD

På 31 CDer i en trekiste med purpurfarget for, er 109 årganger med National Geographic Magazine samlet. Vi har tatt en titt på brukervennligheten og innholdet.

Publisert

National Geographic Magazine har gjennom mange år utviklet seg til å bli en institusjon blant verdens kultur- og naturmagasiner. Særlig er det fantastisk fotojournalistikk som har bidratt til magasinets berømmelse.

Nå kan du med The Complete National Geographic Collector's Edition skaffe deg alle 109 årgangene fra 1888 til 1997 i en og samme pakke, og du får i tillegg muligheten til raskt å søke gjennom de 5.000- 10.000 artiklene som har blitt publisert i denne perioden.

Uheldig teknologi

The Complete National Geographic Collector's Edition er i det ytre meget elegant – den kirsebærfargede trekisten gir en aura til produktet som ikke ligner på noe annet CD-produkt vi har vært borti tidligere.

Men det tar ikke lang tid før du oppdager de første svakhetene. Installasjonsprogrammet forsøker å installere QuickTime 2 på maskinen din selv om du har en nyere versjon, og avbryter du denne prosessen, vil det dukke opp en dialogboks som hevder at du mangler QuickTime hver gang du starter The Complete National Geographic Collector's Edition.

Den neste overraskelsen er at alle artikler fra magasinene har blitt skannet og lagt inn på CDene som middels komprimerte JPG-bilder. Og ettersom disse JPG-bildene ikke er større enn 611x917 piksler, går svært mye av bildekvaliteten fra originalen tapt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer