11 morsomme sofaspill flere kan spille sammen

Påsken er reddet.

SPILL FLERE: Å spille TV-spill kan være sosialt og by på timevis med moro. Foto: Shutterstock/NTB
SPILL FLERE: Å spille TV-spill kan være sosialt og by på timevis med moro. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Påsken blir ikke helt som vanlig for mange av oss. Helst skal vi holde avstand og begrense antall folk vi omgås med, og mange er nødt til å tilbringe etterlengtede feriedager i karantene.

Men karantentiden trenger ikke å være kjedelig. Nå skal vi nemlig dra igjennom ei liste med artige sofa-spill som flere kan spille på samme skjerm, enten det dreier seg om samarbeidsspill eller spill der man kjemper mot hverandre. Så det er bare å børste støvet av spillkonsollen, finne fram nok håndkontrollere (eller få lånt noen ekstra) og rigge seg til i stua.

Husk at en runde med antibac på håndkontrollene hver gang de bytter hender kan være et greit smitteverntiltak.

PS! Har du ikke spillkonsoll, tipser vi deg om tjenesten Airconsole, som enkelt lar deg bruke TV-en din som spillkonsoll, der alle bruker mobiltelefoner/nettbrett for å styre. Ellers kan man jo også kjøre en Kahoot eller fem på TV-en også.

Så til lista. Er du blant de få som har fått deg PS5 eller Xbox Series S|X, kan begge disse konsollene fint spille spillene fra forrige generasjon også, så er det nevnt. Spillene får man enten kjøpt fysisk, eller, kanskje mer aktuelt med en haug av helligdager, i de digitale spillbutikkene på konsollene, Steam for PC/Mac og så videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer